Bedir ALTUNOK/KARS, () - KARS kent merkezinde, kavşağa hızlı girip duramayan Kartal Yedelen yönetimindeki otomobil, içinde 3 polis memurunun bulunduğu Asayiş Şube Müdürlüğü'ne ait sivil ekip otosuna yandan çarparak savruldu. Çevredekiler panikle sağa- sola kaçışırken, otomobil elektrik trafosu ile aydınlatma direğini yıkarak durdu. Kazada bir polis memuru yaralandı.
Kaza bugün saat 14.00 sıralarında Belediye ile Serhat Kalkınma Ajansı'na ait tarihi binanın karşısındaki kavşakta meydana geldi. Atatürk Caddesi üzerinden gelerek Faikbey Caddesi'ne doğru gitmek isteyen Kartal Yedelen yönetimindeki 36 FE 109 plakalı otomobil, içerisinde Aşayiş Şube Müdürlüğü'nde görevli 3 sivil polis memurunun bulunduğu Oğuzhan Irmak'ın kullandığı 36 ER 325 plakalı otomobile yandan çarptı. Çok süratli olduğu belirtilen otomobil, çarptıktan sonra 40 metre sürüklenerek elektrik trafosu ile aydınlatma direğine çarparak durabildi.
Bir işyerinin güvenlik kamera görüntüleri incelendiğinde kaza anında kavşakta bulunan 2 kişi kazadan son anda kaçarak canını kurtardı. İşyeri önünde oturanlar ise patlama olduğu düşüncesiyle sağa- sola kaçıştı.
 Yaralanan polis memuru Oğuzhan İmrak Devlet Hastenesi'ne kaldırıldı. Aras Edaş görevlileri elektrik akımını keserken itfaiye de olası yangın ve patlamaya karşı çevrede güvenlik önlemi aldı. Kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

BA(KS/SS) (FOTOĞRAFLI)