TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi’nde, otomobil emniyet şeridinde park halinde bulunan Karayolları'na ait kamyonete çarptıktan sonra takla attı. Kazada otomobildeki 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Kaza, TEM yolunun Çorlu gişeleri mevkiinde meydana geldi. İstanbul’a gitmek için Edirne’den yola çıkan 35 yaşındaki Süleyman Tulum yönetimindeki 34 GY 1782 plakalı otomobil, Çorlu gişelerine 3 kilometre kala, emniyet şeridinde park halinde olan ve içerisinde sürücüsü Menderes Ali Şen’in oturduğu Karayolları'na ait 34 V 7807 plakalı kamyonete arkadan çarptıktan sonra takla attı. Kazada, otomobilin sürücüsü Süleyman Tulum, babası 60 yaşındaki Hüseyin Tulum, oğlu 10 yaşındaki Muhammet Tulum yara almazken, annesi 64 yaşındaki Hurise Tulum, eşi 33 yaşındaki Gülşen Tulum ve diğer oğlu 14 yaşındaki Emin Tulum yaşamlarını yitirdi.
KAZADAN SONRA ŞOKA GİRDİ
Otomobilin çarpmasıyla yaralanan kamyonette oturan Menderes Ali Şen ise ihbar üzerine gelen ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sonra otomobilin sürücüsü Süleyman Tulum, annesi, eşi ve oğlunun öldüğünü öğrenince şoka girdi. Jandarmalar tarafından sakinleştirilmek istenen Süleyman Tulum, uzun süre kendisine gelemedi.
Kaza yerinde savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından hayatını kaybeden Hurise Tulum, Gülşen Tulum ve Emin Tulum’un cesetleri, Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI