SAMSUN'da bayram tatilinden dönen Sarılmış ailesinin içinde bulunduğu otomobil, yola çıkan köpeğe çarptıktan sonra orta refüje çıkarak aydınlatma direğine vurdu. Kazada, sürücünün de aralarında olduğu 5 kişi yaralandı, köpek telef oldu.
Kaza bugün Canik ilçesi Derbent mevkiinde meydana geldi. İrfan Sarılmış (32) yönetimindeki 48 LL 934 plakalı otomobil, iddiaya göre aniden yola çıkan köpeğe çarptıktan sonra orta refüje çıktı. Otomobil, aydınlatma direğine vurduktan sonra durdu. Kazada sürücü İrfan Sarılmış, yanında bulunan Ersan Sarılmış (30), Betül Sarılmış (25), Şefika Sarılmış (27) ile Mustafa Emin Sarılmış (1) yaralandı. Ambulans ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Kaza sonrası telef olan köpek ise belediye ekipleri tarafından yoldan kaldırıldı.
DİREK 15 DAKİKA SONRA DEVRİLDİ
Otomobilin çarptığı aydınlatma direği kazadan 15 dakika sonra yolda seyir halinde olan 34 BG 4321 plakalı aracın önüne düştü. Direk daha sonra görevliler tarafından vinç yardımı ile kaldırıldı. Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturmanın devam ettiği bildirildi.