Kamil ATALAY/MANAVGAT (Antalya), () - ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde kontrolden çıkan otomobil, önce Alman Erik Reinickle ve eşi Sybile Reinickle'ye, ardından elektrik direğine, sonra da bir restoranın bahçe duvarına çarptı. Kazada, Alman çift ve sürücü İlhan Kaya yaralandı.
Tatil merkezi Side'deki kaza, saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Atatürk Bulvarı'nda seyreden İlhan Kaya yönetimindeki 07 ZH 909 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle virajı alamayarak kontrolden çıktı. Kaldırıma çıkan otomobil, önce 44 yaşındaki Erik Reinickle ve aynı yaştaki eşi Sybile Reinickle'ye, daha sonra yol kenarındaki elektrik panosuna çarparak devrildi. Hızını alamayan araç daha sonra bir restoranın bahçe duvarına çarparak durabildi.
ALMAN ÇİFT OTOMOBİLLE SÜRÜKLENDİ
Kazada otomobilin altında kalarak sürüklenen Alman çift ve sürücü İlhan Kaya yaralandı. Haber verilmesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Reinickle çifti ambulansla Özel Bilgi Hastanesi'ne, İlhan Kaya ise Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Alman çiftin hayati tehlikesinin bulunduğu kaydedildi.

FOTOĞRAFLI