ADANA'da kayıp olarak aranan traktör tamircisi 28 yaşındaki Gökhan Altıparmak, otomobil içinde başından tabancayla vurulmuş halde bulundu.
Merkez Çukurova İlçesi'ne bağlı Topalak Köyü yakınlarında koyun otlatan 49 yaşındaki Mustafa Köse, Seyhan Baraj Gölü kenarındaki mesire yerinde park halinde duran otomobil içerisinde bir kişinin hareketsiz bulunduğunu ve otomobilin sağ arka kapı camında da kurşun deliği olduğunu fark edince durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla, kilitli olan otomobilin kurşun deliği bulunan camını çekiçle kırıp kapıları açtı. 4- 5 günlük olduğu sanılan ve kokmaya başlayan Altıparmak'a ait cesedin başında kurşun yarası, elinde de tabanca bulunduğu belirlendi. İlk belirlemelere göre, olayın intihar olabileceği üzerinde durulurken cinayet şüphesinin de değerlendirildiği bildirildi.
Merkez Yüreğir İlçesi'nde traktör tamirciliği yapan Altıparmak'ın ailesinin 15 Kasım'da güvenlik birimlerine kayıp başvurusunda bulunduğu anlaşıldı. Altıparmak’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.