OSMANİYE'de tren rayları yakınlarında hayvan otlatan babasının yanına gitmek isteyen 3 yaşındaki Zeynep Nazlı Gök'e tren çarptı. Babanın fark etmediği kaza sonrası durmayan makinistin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, küçük Zeynep'i ağır yaralı halde buldu.
Kaza, saat 15.30 sıralarında Yaverpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Baba Mustafa Gök, küçükbaş hayvanlarını otlatmak için evlerinin yakınından geçen demiryolu hattının karşısındaki araziye gitti. İddiaya göre bu sırada evde oynayan ve babasının yanına gitmek isteyen 3 yaşındaki Zeynep Nazlı Gök'e raylardan geçmek isterken Osmaniye'den Toprakkale yönüne giden yük treni çarptı.
'GALİBA BİR ÇOCUĞA ÇARPTIM'
Kazadan sonra Makinist Orhan O., yoluna devam ederken 155'i arayarak 'Galiba ben bir çocuğa çarptım' dedi. Polis, yaptığı aramada Zeynep Nazlı Gök'ü yaralı halde buldu. Ambulansla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne götürülen Zeynep, burada yapılan ilk müdahalesinin ardından hayati tehlikesi bulunduğu için Adana Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, Orhan O. Toprakkale İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek ifade verdi.