Tufan HAMARAT / İZMİR, () - İZMİR'in Buca İlçesi'ndeki ormanlık alanda, iddiaya göre eşi tarafından el ve ayakları bağlandıktan sonra burnu kesilen Semra Ecerel, kayınvalidesi tarafından hastaneye kaldırıldı. Kesilen parça yerine dikilirken, kaçan koca E.C. polis tarafından gözaltına alındı.
Buca İlçesi Gediz Mahallesi'nde, ailesinin karşı çıkmasına rağmen 11 yıl önce severek evlendiği C. Ecerel ile çadırda yaşayan 26 yaşındaki Semra Ecerel, iddiaya göre sürekli eşinden şiddet gördü. Bir çocuk sahibi genç kadın, yuvasının dağılmaması için yaşadıklarını kimseye anlatmadı. Ancak geçen cumartesi günü C.E., ormanlık alana götürdüğü eşinin el ve ayaklarını bağlandıktan sonra bıçakla burnunu kesti ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. C.E. bir süre sonra genç kadını kendi annesinin evinin yakınına bırakıp kaçtı. Kayınvalidesi tarafından Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan talihsiz kadın tedaviye alındı. Eşinin kestiği parça da burnuna dikildi. Olayla ilgili çalışma başlatan polis, C.E.'yi yakaladı. C.E. işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.
DAHA ÖNCE DE ŞİDDET GÖRMÜŞ
Zor günler geçiren ve artık eşinden boşanmak istediğini belirten Semra Ecerel, eşinin daha önce birçok kez cezaevine girdiğini, kendisini kıskandığı için de sürekli şiddet uyguladığını, yaşadıklarının son bulmasını istediğini dile getirdi. Hastane odasında polis gözetiminde tutulan Ecerel'in tedavisi sürüyor.
FOTOĞRAFLI