KIRIKKALE'de geçen Cumartesi akşamı sokak ortasında 4 kişi arasında çıkan ve 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı bıçaklı kavgada cinayet şüphelisi olarak aranan Burak G. (20) saklandığı kent ormanında yakalandı.  Burak G. ifadesinde, ölen gencin alkollü olduğunu ve kendisine omuz atması üzerine kavganın çıktığını öne sürdü.
Olay, Kırıkkale'nin Zafer Caddesi'nde bulunan Baltaş İş Merkezi girişinde geçen Cumartesi günü saat 21.30'da meydana geldi. Ali Üren (20) ve Burak Bostancı (20) ile Burak G. ve Cesur Altınok arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bıçaklar kullanıldı. Ali Üren göğüs altından, Burak Bostancı ise kollarından bıçakla yaralandı.
HASTANEDE ÖLDÜ
Ağır yaralı Ali Üren, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne, Burak Bostancı da Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Üren, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Burak Bostancı ise tedavi sonrası Pazar günü taburcu edildi.
ŞÜPHELİ YAKALANDI
Bıçakla öldürme ve yaralama olayının şüphelisi olarak aranan Burak G., saklandığı kent ormanında polislerce yakalandı. Askere gitmek için hazırlık yaptığını belirten Burak G. ifadesinde, ölen gencin alkollü olduğunu ve kendisine omuz attığını öne sürdü. Kavganın bu yüzden çıktığını belirten Burak G. öldürme amacının olmadığını, gencin öldüğünü öğrendikten sonra da Kırıkkale'nin kent ormanında saklandığını anlattı.
Polisteki ifadesinin ardından adliyeye çıkarılan Burak  G. mahkemece tutuklanarak Delice Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

EG (AY/COŞ) (FOTOĞRAFLI)