KOCAELİ'nin Gölcük İlçesi'nde iki aylık bebeğini evde bırakıp  bayram tatiline giderek açlıktan ölümüne neden olan öğretmen anne Seçil M.D.'nin çocuğunun babası olduğunu iddia ettiği polis memuru T.A., Cumhuriyet Savcılığı'na ifade verdi.
Gölcük Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla Adana Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli 3 yıllık polis memuru T.A., dün akşam saatlerinde Adana Adliyesi'ne davet edildi. Cumhuriyet Savcısı Mehmet Çömük, 2 aylık bebeğini tatile giderken ölüme terk eden öğretmen Seçil M.D.'nin iddialarıyla ilgili T.A.'nın ifadesini aldı. Seçil M.D. ile aralarında kısa süreli bir ilişki olduğunu ve evlenmeyi düşündüğünü anlatan T.A., ailelerin onayı olmaması nedeniyle evlilikten vazgeçtiklerini söyledi. T.A., ayrıca Seçil M.D. ile yaklaşık 8 aydır görüşmediklerini, hamile kaldığını bilmediğini, bebekten haberinin olmadığını söyledi.
Bebeğin varlığını öldükten sonra çıkan haberlerden öğrendiğini de ileri süren T.A.'nın ifadesi olayla ilgili soruşturmayı sürdüren Gölcük Cumhuriyet Savcılığı'na gönderildi.
Emniyet yetkilileri, Gölcük Cumhuriyet Savcılığı'nın vereceği karara göre polis memuru hakkında soruşturma açılıp açılmayacağına karar verileceğini bildirirken, bebeğin babasının belirlenebilmesi için DNA testi gerekeceği de belirtiliyor. FK,YB(OA/İD)