Taner YENER/İSTANBUL,() ZEYTİNBURNU Sahili’nde 19 yaşındaki Harun Reşit Çakmak’ı kullandığı otomobil, ‘ölüm virajı’ olarak adlandırılan yolda takla attı. Kazayı yaralı olarak atlatan Çakmak’ın sürücü belgesini Şubat ayında aldığı öğrenildi.

Sahil Kennedy Caddesi üzerinde 11.30 sıralarında meydana gelen kaza iddialara göre şöyle gelişti. Bakırköy istikametine gitmekte olan Harun Reşit Çakmak kamuoyunda ‘ölüm virajı’ olarak adlandırılan yolda bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kaldırıma çarptıktan sonra kontrolden çıkan otomobil takla atarak durdu. Kazada yaralanan Harun Reşit Çakmak vatandaşların yardımıyla otomobilden çıkarıldı. Çakmak olay yerine çağrılan 112 Sağlık ekipleri tarafından Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Trafik polislerinin vatandaşlar ve basın mensuplarından yardım alarak düzelttiği otomobil bir çekici yardımıyla otoparka çekildi. Öte yandan otomobilden savrulan aralarında boş tapu belgelerinin de bulunduğu malzemeler polisler tarafından toplandı. Kazayı yaralı olarak atlatan Çakmak’ın sürücü belgesini Şubat ayında aldığı öğrenildi.

Bakırköy yönünde yaklaşık 1 saat tek yönlü aksayan trafik kaza yapan otomobilin kaldırılmasıyla normale döndü. Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
(FOTOĞRAF)