BAĞCILAR'da Şengül Ü.'yü (45) başından vurarak öldüren yanında bulunan arkadaşı Onur K.'yı de ağır yaraladıktan sonra teslim olan A.Ü. (48) poliste işlemleri tamamlandıktan sonra tutuklandı. Şengül Ü.'nün bir yıldır ayrı yaşadığı eşi olan A.Ü. poliste verdiği ifadede Bursa'da yaşarken evi terk eden eşinin geri dönmeye ikna edemediğini başka biriyle yaşadığını duyunca kendisini kaybettiğini söylediği ileri sürüldü.
Bağcılar, İSTOÇ yan yolda dün saat 08.00 sıralarında meydana gelen olayda başından vurulan Şengül Ü. uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olay sırasında Şengül Ü.'nün yanında bulunan aynı işyerinde çalışan Onur K. (23) ağır yaralandı.
Polis olaydan sonra soruşturma açılırken karakola giden A.Ü. olayın faili olduğunu söyleyerek teslim oldu. A.Ü. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde gözaltına alındı. Polisteki ifadesinde 2 çocuğunun annesi eşiyle Bursa'da yaşarken aralarının bozulduğunu söyleyen A.Ü., "Evi terk ettikten sonra onu çok aradım. Sonunda onun izini İstanbul'da buldum. Tekrar geri dönmesi için ikna etmeye çalıştım. Ancak daha sonra başka biriyle yaşadığını duyunca kenmi kaybettim." dedi.
Poliste işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(BB)