BURDUR'un Ağlasun İlçesi'nde, babası, ayrıldığı eşi ve baldızını öldürüp, bir kişiyi de yaralayan Hasan Küçük hakkında, tasarlayarak adam öldürmek ve kasten öldürmeye teşebbüs suçlarından 3 kez ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.
Burdur'un Ağlasun İlçesi'nde 10 Eylül'de meydana gelen olayda ayrıldığı eşi ile çocuklarının velayeti yüzünden tartışan 36 yaşındaki Hasan Küçük, ayrıldığı eşi 40 yaşındaki Gamze Kaya ve baldızı 20 yaşındaki Dudu Erez'i, ardından Ağlasun yol kavşağında babası 73 yaşındaki Mustafa Küçük'ü öldürdü. Hasan Küçük, tesadüfen olay yerinden geçen Gökhan Tanrıöver'i de ağır yaraladı. Babasını 5 yaşındaki kızı Sinem Küçük'ün gözleri önünde öldüren Küçük, daha sonra aynı silahla intihara kalkıştı.
Tedavisinden sonra tutuklanan Hüsün Küçük ifadesinde, eşiyle çocuklarının velayeti yüzünden tartıştıklarını ve bu sebeple bir anlık cinnet getirerek cinayet işlediğini ileri sürdü. 
Hasan Küçük hakkında, TCK'nın 82/1-a maddesi gereğince tasarlayarak adam öldürmek ve kasten adam öldürmeye teşebbüs suçlarından Burdur Ağır Ceza Mahkemesi'nde 3 kez ömür boyu hapis istemiyle dava açıldı. Dava önümüzdeki günlerde görülmeye başlanacak.