Fatih KARAÇALI/ADANA, () - ADANA'da ortaokul 8'inci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Koray Güngör, dün sabah okula gitmek için çıktığı evine bir daha  dönmedi.
Merkez Seyhan İlçesi'nde oturan Koray Güngör, dün sabah kahvaltısını yapıp, saat 06.30'da okula gitmek için evinden çıktı. Ancak Güngör akşam evine dönmedi. Baba 47 yaşındaki Durmuş Güngör, tüm aramalara karşın oğlunu bulamayınca polise kayıp dilekçesi verdi. Forklift operatörü Güngör, oğlunun okula ve dershaneye gitmediğini öğrendiğini belirterek, "Okula giderken cep telefonunu yanına almazdı. Baktık, telefonu da evde. Şuana kadar kendisinden bir haber alamadık" dedi.
Koray Güngör'ün hiç bir problemi olmadığını söyleyen babası Durmuş Güngör, annesi ve ablasının perişan olduğunu belirterek, "Oğlum, kendi başına evi terk edecek bir çocuk değil. Yanına okul çantasından başka bir eşyasını da almamış. Başına kötü bir şey gelmemiş olsa şimdiye kadar haber alırdık. Hayatından endişe ediyorum. Gören, yerini bilenler lütfen polise bilgi versin" diye konuştu.

FK(BK/COŞ) (FOTOĞRAFLI)