BARTIN Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde temizlik görevlisi, 41 yaşındaki A.Ç. okul müdürü E.K.'nin kendisini taciz ettiğini öne sürerek şikayetçi oldu.
Bartın Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin pansiyonunda temizlik görevlisi olarak çalışan A.Ç. okul müdürünün tacizine uğradığını iddia ederek, Cumhuriyet Savcılığı'na şikayette bulundu. A.Ç., geçen 20 Ekim tarihinde pansiyonda temizlik yaptığı sırada E.K.'nın kendisini cep telefonundan arayarak odasına çağırdığını ardından, "Sen dul bir kadınsın, evlenmeyi düşünmüyor musun?" dediğini, odadan çıkmak istediği sırada müdürün odasının kapısını kilitlediğini iddia etti. Müdürün, kolunda ağrı olduğunu koluna krem sürmesini istediği belirten A.Ç. daha sonra müdür E.K.'nin kendisini öpmeye çalışarak, "Sen dulsun, senin de erkeğe ihtiyacın var, kendini bana bırak, bir şey yapmayacağım, sadece öpeceğim" dediğini söyledi. Ağladığını ve odadan çıkmak istediğini belirten A.Ç. bu sırada okul müdürü E.K.'nın arkasından sarılarak vücudunu okşadığını, direnerek okuldun çıkıp evine gittiğini açıkladı. Savcılıkta ifade veren okul müdürü A.Ç ise, şöyle dedi:
"Temizlikçi kadını odama çağırdım. Pazar günüydü. Odaya geldiği sırada yanımızda kimse yoktu. Ancak, bahçede oynayan öğrenciler vardı. Ailevi sorunları vardı. Ben de, 'Devlet her zaman arkanda' dedim. O gün yanımdayken ağlamaklı oldu. Zaten ağlamaklı bir yapısı vardı. Sonra odamdan ayrıldı. Böyle bir suçlamayı niye yaptığını anlamadım. Her seferinde kendisine ve kızlarına yardımcı olmak için elimden geleni gösterdim. Suçlamaları kabul etmiyorum." 
Bir firmaya bağlı olarak okulda çalışan A.Ç. yaşanan olayın ardından işten çıkarılırken, savcılık olayla ilgili incelemesini sürdürüyor.