Sayın Yazıişleri Müdürlerinin dikkatine
'Katliam gibi kaza: 6 ölü' başlıklı haber ek bilgilerle yeniden geçildi.
-----------
YENİDEN
  MALATYA'da öğretmen ve sağlık personelini taşıyan servis minibüsünün yoldaki buzlanma nedeniyle TIR'la çarpışması sonucu meydana gelen kazada, ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.
Kaza akşam saatlerinde Malatya-Adıyaman Karayolunun Cumhuriyet Örnek Köyü yakınlarında meydana geldi. Doğanşehir İlçesi Gövdeli Beldesi’nde görev yapan öğretmen ve sağlık personelini kent merkezine götüren 44 NS 615 plakalı servis minibüsü, yoldaki buzlanma nedeni ile kontrolden çıkarak karşı yönden gelen 31 ABF 36 plakalı bir TIR'ın altına girdi. Kaza sırasında arkadan gelen 06 ANR 10 plakalı otomobil de TIR'a çarptı. Hurdaya dönen minibüs içerisinde ilk belirlemelere göre 6 kişi ölürken, 8 kişi yaralandı. Kaza sonrası bölgeye çok sayıda ambulans sevk edilirken, yaralılar Malatya Devlet Hastanesi ile Turgut Özal Tıp Merkezi’ne götürüldü. Malatya Valisi Vasip Şahin de olay yerine gelerek kaza hakkında yetkililerden bilgi aldı.
ÖLEN 4 KİŞİNİN KİMLİĞİ BELİRLENDİ
Minibüsün içerisinde ölen 6 kişiden 4’ünün kimliği belirlendi. Kazada Bilal isimli minibüs şoförü ile Derya Şahin, Emine Coşkun ve Erhan Yaşar'ın hayatını kaybedenlerin arasında olduğu belirlendi. Yaralanan 8 kişiden ise isimleri belirlenenler şöyle: 'Eren Günvel, Hamza Uzan, Alişan Ergen, Çetin Kuşbay ve Özden Sarıcı Üzmez.'
Kaza nedeniyle Malatya-Adıyaman karayolu trafiğe kapanırken, olay yerinde nöbetçi savcının yaptığı incelemenin ardından cesetlerin otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırılacağı bildirildi.