MERSİN'de Fen Bilgisi Öğretmeni Halil İbrahim Uçaroğlu, derste geçindiği mide kanamasının ardından götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti. Ölümüyle ailesini ve öğrencilerini yasa boğan Uçaroğlu, gözyaşları arasında toprağa verildi.
Merkez Yenişehir İlçesi Palmiye Mahallesindeki Pirireis Orta Okulu'nda görev yapan 30 yıllık Fen Bilgisi Öğretmeni 55 yaşındaki Halil İbrahim Uçaroğlu, dün öğleden sonra derste bir anda fenalaştı. Ders verdiği öğrencilerinin gözleri önünde sürekli kan kusmaya başlayan Uçaroğlu, okul yönetimi aracılığı ile ambulans çağırttı. Ambulansta bulunan sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan ve mide kanaması geçirdiği belirlenen Uçaroğlu, götürüldüğü Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Uçaroğlu'nun ölüm haberinin duyulması ile birlikte ailesi, yakınları ve öğrencileri gözyaşlarına boğuldu.
Yaşamını yitiren Halil İbrahim Uçaroğlu'nun cenazesi yakınları tarafından hastane morgundan alınarak Mersin Cemevi'ne getirildi. Buradaki cenaze törenine Uçaroğlu'nun ailesi, yakınları, yıllarca birlikte görev yaptığı meslektaşları ve öğrencileri katıldı. Cemevinde görevli dede Mehmet Dağeri tarafından kılınan cenaze namazının ardından Uçaroğlu'nun cenazesi merkez Mezitli İlçesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.