HATAY'ın Hassa İlçesi'nde bir öğrenci servisi ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, yol kenarında bisikletiyle bekleyen 13 yaşındaki Akif Yüksel, yaşamını yitirdi.
Kaza, dün akşam saatlerinde Hassa İlçesi'ne bağlı Ardıçlı Beldesi'nin Şükrü Kanatlı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, İbrahim Vural yönetimindeki 31 M 3501 plakalı öğrenci servisi ile Aydın Sedef yönetimindeki 31 U 4394 plakalı minibüs, sinyalizasyon olmayan kavşağa kontrolsüz bir şekilde girince çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan araçlardan öğrenci servisi, yol kenarında bisikletiyle bekleyen Akif Yüksel'e çarptı. Minibüsün altında yaklaşık 15 metre sürüklenen Akif Yüksel, olay yerinde hayatını kaybetti. Araç sürücüleri İbrahim Vural ile Aydın Sedef jandarma tarafından gözaltına alındı.
Ardıçlı İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi Akif Yüksel'in ölüm haberi okuldaki arkadaşlarını da yasa boğdu. Akif Yüksel'in sırasına fotoğrafı ve çiçekler konuldu. Akif Yüksel'in cenazesi, bu sabah Hassa'ya bağlı Hacılar Köyü'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

KN(BK/AAA)(FOTOĞRAFLI)