Seyfettin ARAS/İNEGÖL (Bursa), () - BURSA’nın İnegöl İlçesi’nde, bisikletiyle gezen 13 yaşındaki Arif Mert Doğangönül, halk otobüsünün çarpması sonucu yaralandı. Oğluna otobüs çarptığını öğrenerek olay yerine gelen Gülten Doğangönül, sinir krizi geçirence, o da hastaneye kaldırıldı.
Kaza, dün İnegöl Alanyurt Yunus Emre Mahallesi Yunus Emre Caddesi'nde meydana geldi. Bisikletiyle gezen Arif Mert Doğangönül’e, 26 yaşındaki Mustafa Dursun yönetimindeki 16 F 7322 plakalı halk otobüsü çarptı. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Servise bildirdi. Bu sırada çocuğun annesi Gülten Doğangönül, kazayı haber alarak olay yerine geldi.
Oğlunu yerde kanlar içerisinde gören anne Gülten Doğangönül gözyaşlarına boğuldu. Sinir krizi geçiren anneyi, olay yerine gelen bir başka ambulanstaki sağlık görevlileri sakinleştiremeyince İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırdılar.
Kendisine acil serviste sakinleştirici iğne yapılan anne Gülten Doğangönül, aynı hastaneye getirilen yaralı oğlunu görmek için koridorda aradı. Daha sonra sağlık durumu iyi olan çocuğunun röntgen filminin çekildiğini öğrenen Gülten Doğangönül rahat bir nefes aldı.
Kazayla ilgili ise soruşturma sürdürülüyor.

SA(FK/AAA) (FOTOĞRAFLI)