SAMSUN'da üç katlı binanın birinci katında çıkan yangında 23 yaşındaki Serpil Gök, 2 yaşındaki oğlu Umut ile 5 yaşındaki yeğeni Recep Doğan Kör'ü alevlerin arasından çıkardı.
Olay bugün Gaziosmanpaşa Mahallesi Nadir Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Serpil Gök, 2 yaşındaki oğlu Umut Gök'ü de yanına alıp ağabeyi Ali Kör'ün evine gitti. Yengesi komşuya gidince genç kadın da çay yapmak için mutfağa gitti. Bu sırada başka bir odada oyun oynayan oğlu ve yeğeni Recep Doğan Kör, tespit edilemeyen bir nedenden çıkan yangının ortasında kaldı. Çıkan dumanı gördükten sonra çocukların odalarına koşan Serpil Gök, alevler içinde kalan Umut ile Recep'i kucaklayarak dışarıya çıkardı. Bu sırada komşuları da polise ve itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede olay yerine polis çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye de yangına müdahale etti. İtfaiye su sıkarak yangını söndürürken polis de olayla ilgili soruşturma başlattı.
Yaşadığı olayın şokunu üzerinden atamayan ve gözyaşlarına boğulan Serpil Gök, polise verdiği ifade de, "Mutfakta çay yapıyordum. Alevleri fark edince odaya koştum. Tül ve koltuklar yanıyordu. Çocukları kucaklayıp dışarı çıkardım. Evde çakmak falan yoktu. Yangının nasıl çıktığını anlayamadım" dedi.