İZMİR’in Çiğli İlçesi’nde, bir ay önce boşanma kararı aldıktan sonra baba evine dönen Raziye Nur Özlü'yü barışmaya ikna edemeyen Y.Ö. dehşet saçtı. Y.Ö., mutfaktan aldığı bıçakla önce eşini, ardından da kayınvalidesi Fatma Solak’ı yaraladı. Yaralanan 2 kadın hastaneye kaldırılırken, Y.Ö. polis tarafından gözaltına alındı.
Olay, Çiğli İlçesi 8809/10 Sokak'ta öğle saatlerinde meydana geldi. İşsiz olduğu belirtilen Y.Ö., 5 yıllık eşi 27 yaşındaki Raziye Nur Özlü ile bir ay önce anlaşmalı olarak boşanma kararı aldı. Bunun üzerine genç kadın baba evine döndü. İddiaya göre Y.Ö., eşini arayıp görüşmek istediğini söyledi. Ailesi genç kadının, Y.Ö. ile evlerinde görüşmesini istedi. Y.Ö., kayınpederinin evine gitti. Y.Ö., barışmak istediğini söyledi. Eşinin barışma teklifini reddetmesi üzerine çılgına döndüğü öğrenilen Y.Ö., mutfaktan aldığı bıçakla dehşet saçtı. Öfkeli damat, önce eşini vücudunun 5 yerinden, ardından da kayınvalidesi 45 yaşındaki Fatma Solak’ı sağ göğüs ve koltuk altından 2 kez bıçakladı.
İKİ KADIN HASTANEYE KALDIRILDI
Olayın ardından koşarak kaçan Y.Ö., bölgeye sevk edilen çok sayıda polisin çalışması sonucu yakalandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine giden sağlık görevlileri, anne Fatma Solak’ı Ege Üniversitesi Hastanesi’ne, Raziye Nur Özlü’yü ise Karşıyaka Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. İki kadın tedaviye alınırken polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

TH(İÖ/SS) (FOTOĞRAFLI)