MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde, kimliği belirsiz 5 kişi, 50 yaşındaki Muhyettin Ateş'i dövdükten sonra, üzerindeki 7 bin lira ile yeni aldığı evinin tapusunu alarak kayıplara karıştı.
Nusaybin Selahaddin Eyyubi Mahallesi Akasya Sokak'taki Şeyh Reşit Cami önünde bugün saat 12.00'de, Muhyettin Ateş kimliği belirsiz 5 kişinin saldırısına uğradı. Ateş'i dövüp bayıltan kimliği belirsiz kişiler, daha sonra üzerindeki 7 bin lira ve yeni aldığı evine ait tapu ve resmi evrakı alarak kayıplara karıştı.
Sokak ortasında üstü başı kan içersinde baygın yatan Ateş’i gören vatandaşlar tarafından Nusaybin Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınanan Ateş’in yakınlarından Hüseyin Akbal, "Muhyettin Ateş, İstanbul’da ailesiyle birlikte kalıyor. Nusaybin’de aldığı müstakil arsanın içersinde bulunan eski evi yıkıp, yerine yeni bina yapmak için tapu evraklarını hazırlamaya çalışıyordu. Bugün öğle saatlerinde Akasya Sokağı'ndan geçtiği sırada 5 kişi tarafından darpedildikten sonra üzerindeki yaklaşık 7 bin lira ve tapu evraklarını da alarak kaçmışlar" dedi.
Polis, Muhyettin Ateş’i dövüp gaspettikten sonra kaçın 5 kişinin yakalanması amacıyla soruşturma başlattı.