SAMSUN'un İlkadım İlçesi'nde nişanlısının ayrılması üzerine bunalıma giren 20 yaşındaki K.E., 6'ncı kattaki evlerinin balkonunda jiletle vücudunu keserek intihara kalkıştı. K.E., arkadaşı tarafından güçlükle ikna edilerek indirildi ve ambulansla Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
İlkadım İlçesi Kazım Karabekir Mahallesi'nde Gazi Sitesi'nde oturan K.E., iddiaya göre nişanlısının kendisinden ayrılması üzerine bunalıma girerek, dün hap içip intihara kalkıştı. Hastaneye kaldırılarak tedavi edilen genç aşık, bugün ise hastaneden kaçarak 11 katlı binanın 6'ncı katında bulunan evlerinin balkonunda intihara kalkıştı. Aşağıya inmek için nişanlısının gelmesini bekleyen K.E., elindeki jiletle vücudunun çeşitli yerlerini kesti.
Polis, itfaiye ve 112 acil servis ekipleri binanın altında gerekli önlemleri alırken, K.E.'nin olayı duyan bir arkadaşı da ikna çalışmalarında polislere yardımcı oldu.
Balkonda K.E. ile konuşan arkadaşı, bir anlık boşluktan yararlanarak sarılıp balkonun iç kısmına doğru çekti. Daha sonra aşağıya indirilen K.E., vücudunda bulunan jilet kesikleri nedeni ile tedavi için Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.