ADANA'da 58 yaşındaki Cumali Özdemir, 20 yıllık nikahsız eşi 57 yaşındaki Şehriban Kuşçu'yu satırla yaraladı. Kanlar içinda kalıp bayılan kadının öldüğünü düşünen Özdemir, oturdukları dairenin balkonundan atladı. Apartmanın beton zeminine düşen Özdemir'in ayakları kırıldı.
Olay merkez Seyhan İlçesi'nin 2000 Evler Mahallesi'nde öğle saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, 20 yıldır nikahsız yaşayan Özdemir ile Kuşçu, oturdukları apartmanda tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine mutfaktan satırı alan Cumali Özdemir, nikahsız eşine vurmaya başladı. İlk darbeyi başına alan Şehriban Kuşçu, diğerlerinden korunabilmek için kollarını başına siper yaptı. Cumali Özdemir, elindeki satırı yoruluncaya kadar nikahsız eşine salladı. Cumali Özdemir yorgun düştü, Şehriban Kuşçu da kapıyı açıp canını kurtarmak için apartmandan dışarı fırladı.
Eşinin dışarıya kaçtığını gören Cumali Özdemir, balkona çıkıp aşağı baktığında Şehirban Kuşçu'nun kanlar içinde yerde yattığını gördü. Eşinin öldüğünü düşünen Cumali Özdemir, 4'üncü kattan atladı. Ayaklarının üzerine düşen Cumali Özdemir ağır yaralandı.
Olaya tanık olan komşuları polise bilgi verdi. İlk müdahaleleri ambulansta yapılan yaralılardan Şehriban Kuşçu Adana Devlet, Cumali Özdemir ise Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan yaralılar tedavi altına alındı.
Çiftin sık sık kavga ettiklerini ileri süren komşuları, "Aşağı yukarı 20 yıldan beri bu apartmanda oturuyorlar. 17 yaşında bir erkek çocukları var o da halasında kalıyor. Evde Cumali ile Şehriban'dan başka kimse yok. Onlar da sürekli kavga eder, sürekli tartışırlar. Kavga için onlara bahane çok. Bu gün de kavganın neden başladığını bilmiyoruz ama, bağrışmaları duyduk. Sonra da eşi kanlar içinde aşağıya koştu, kocası da kendini balkondan attı" diye bilgi verdi.
Polis, çiftin kavgasının nedenini araştırıyor.

FOTOĞRAFLI