SAKARYA'nın Akyazı İlçesi'nde dün gece 32 yaşındaki Sibel Özkan Efe ile evlenen 41 yaşındaki Metin Efe, nikahı kıyıldıktan 10 saat sonra balayını geçirmek üzere gittiği termal tesislerdeki banyoda kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.
Akyazı'nın Pazarköy Mahallesi’nde oturan ve bir fabrikada işçi olarak çalışan Metin Efe, görücü usulüyle tanıştırıldığı Sibel Özkan Efe ile dünya evine girdi. Dün saat 18.00’de gelin alma ile başlayan düğün, ilçedeki bir düğün salonunda devam etti. Çift, saat 19.30'da kıyılan nikahın ardından yakınları ve diğer davetlilerle gece geç saatlere kadar eğlendi. Efe çifti, düğün sona erdikten sonra saat 02.30 sıralarında birkaç günlük balayı tatili için Kuzuluk mevkisindeki termal tesislere gitti. Sibel Özkan Efe, sabah saat 05.30 sıralarında gelen ses üzerine banyoya koştuğunda eşi Metin Efe’yi yerde hareketsiz yatarken gördü. Sibel Özkan Efe, hemen 112'yi aradı.
Olay yerine gelen 112 acil sağlık ekibi, yaptıkları kontrolde Metin Efe’nin kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdiğini belirledi. Nihahı kıyıldıktan 10 saat sonra eşini kaybeden Sibel Özkan Efe gözyaşına boğulurken, Metin Efe’nin cesedi savcının yaptığı incelemenin ardından Akyazı Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü. Burada yapılan otopside de ölümün kalp krizinden olduğu kesinleşirken, Metin Efe’nin cenazesi adli işlemlerin ardından yakınlarınca alınıp öğlen saatlerinde evinin bulunduğu Pazarkköy Mahallesi'ne getirildi. Buradaki cenaze töreninde baba Nail ve anne Nurhayat Efe, tabuta sarılarak gözyaşı döktü.
Cenaze kılınan namazın ardından Pazarköy aile mezarlığında toprağa verildi.

AO(MB/SS) (FOTOĞRAFLI)