SAMSUN'da kız yüzünden aynı lisede eğitim gördüğü 17 yaşındaki F.M.'yi neşterle boynunun yaralayan aynı yaştaki A.K., polis tarafından yakalandı. 
Olay dün İlkadım İlçesi İstiklal Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Samsun Anadolu Lisesi 2'nci sınıf öğrencisi olan F.M. ile A.K., kız meselesinden yaklaşık bir hafta önce kavga etti. Dün akşam ikili cadde üzerinde karşılaşınca aynı nedenle aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın uzayıp kavgaya dönüşmesi sonrası A.K., cebinden çıkardığı neşterle F.M.'nin boynunu sol tarafından kesip olay yerinden kaçtı. Kanlar içinde kalan F.M. çevredeki vatandaşların ve arkadaşlarının yardımıyla olay yerine yakın olan özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından da Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen gencin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Polis, olayın ardından kaçan şüpheliyi bugün yakalayarak gözaltına aldı. A.K. yaşının küçük oluşu nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor. HÇ(MS/AK)