İZMİR Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, sokakta uyuşturucu satan ve bu kişilere yer temin eden kişilere yönelik, 1 ay içindeki 5'inci operasyonunu düzenledi. Aralarında sivil ekipleri müşteri sanıp uyuşturucu satmak isteyen 1 satıcının da bulunduğu 18 şüpheli gözaltına alındı.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, 1 aylık süre içinde 5'inci operasyonu yaptı. Kentin çeşitli ilçe ve semtlerindeki eğlence yerlerinin çevresindeki sokakta uyuşturucu satan ve bu kişilere yer temin edenlere yönelik sabah operasyon düzenlendi. 
Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü önünden bugün saat 05.30 sıralarında harekete geçen ekipler, başta Bornova olmak üzere Karşıyaka, Bayraklı, Buca ve Konak ilçelerinde 22 adrese eş zamanlı baskın yaptı. 300 polisli baskına narkotik köpekleri de katıldı, ev ve işyerleri arandı.
Konak ilçesi Ege Mahallesi'nde sivil ekipleri alıcı sanıp Ecstasy adlı uyuşturucu hapı satmak isteyen 1 kişinin de bulunduğu 18 şüpheli gözaltına alındı. Baskında 20 küçük paket esrar, 10 hap ve 1 kuru sıkı tabanca ele geçirildi.