ADAPAZARI'nda bir siteye gece yarısı otomobili ile gelerek tabancayla rastgele ateş eden 37 yaşındaki Ümit Yıldırım, evinin salonunda oturan 20 yaşındaki Berna Kurtuldu'nun ölümüne neden oldu. Yıldırım'ı yakalamak isteyen yönetici Ali Yalın da elinden yaralanırken, site sakinleri, şüpheliyi yakalayarak polise teslim etti.
Olay, dün saat 22.00 sıralarında Adapazarı Yeni Yerleşim bölgesi Korucuk Mahallesi'ndeki bir sitede meydana geldi. Aynı sitede oturan Ümit Yıldırım, otomobili ile içeriye girdikten sonra tabanca ile havaya ateş ederek, nara atmaya başladı. Site sakinleri uyarılara rağmen ateş etmeyi sürdüren Ümit Yıldırım, için 155 Polis imdat'ı arayarak şikayet etti. Tabancasında mermisi biten Ümit Yıldırım, evine gidip yeni şarjör alıp aynı yerde ateş etmeyi sürdürdü. Birkaç saniye sonra site girişindeki zemin katında  katta feryatlar yükselmeye başladı. Site sakinleri feryatların geldiği eve girince annesi ile birlikte oturan Berna Kurtuldu'yu evin salonunda başından vurulmuş halde buldu. Genç kız, 112 ekibi tarafından hastaneye kaldırılmak istenirken öldü.
Site güvenlik görevlileri ile site yöneticisi Ali Yalın, Ümit Yıldırım'ı yakalamak istedi. Bu sırada ateş alan tabanca yönetici Ali Yalın'ın da elinden yaralanmasına neden oldu. Ümit Yıldırım, diğer site sakinleri tarafından yakalanarak etkisiz hale getirilip daha sonra gelen polis ekibine teslim edildi.
Ümit Yıldırım'ın sorgusu sürerken, site yöneticisi Ali Yalın ile aralarında husumet bulunduğu da öne sürüldü. Soruşturma sürdürülüyor.

ZT,AG(MB/İD) (FOTOĞRAFLI)