Reşit ÇELEBİOĞLU/MUSABEYLİ (Kilis), () - KİLİS'in Musabeyli İlçesi'nin Balikli Köyü'nde 4 gün önce ailesi ile tartıştıktan sonra evi terk eden ve güvenlik güçleri tarafından da her yerde aranan 19 yaşındaki Derya Yalçın'ın gölette cesedi bulundu. Genç kızın cesedinin çıkarılışı sırasında yakınları sinir krizi geçirdi.
Balikli Köyü'nde yaşayan Derya Yalçın, iddiaya göre geçen pazartesi günü ailesi ile tartıştıktan sonra evden ayrıldı ve bir daha geri dönmedi. Endişeye kapılan ailenin ihbarı üzerine harekete geçen jandarma, bölgede geniş çaplı arama çalışması başlattı. Aramaların 4’üncü gününde, Balikli Göleti’nin yüzeyinde ceset gören köylüler, durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen dalgıçlar, su yüzeyine vurmuş cesedin Derya Yalçın’a ait olduğunu belirledi.
Derya Yalçın’ın cesedine ulaşıldığı bilgisini alan yakınları sinir krizi geçirdi. Derya Yalçın’ın cesedi, olay yerindeki incelemenin ardından Gaziantep Adli Kurumu Morguna’na gönderildi.
Şanlıurfa’da gelen dalgıç polisler de iki gün boyunca aynı gölette arama yapmış, ancak herhangi bir bulguya rastlamamıştı.

RÇ(HK/COŞ) (FOTOĞRAFLI)