4 SAAT SONRA AÇILDI

Muğla- Fethiye Karayolu'nda meydana gelen heyelan nedeniyle iki yönde ulaşıma kapanan yolda trafik akışı, ekiplerin 4 saat süren çalışmaları sonunda normale döndü. 

ASMA KÖPRÜ ÇÖKTÜ

Köyceğiz İlçesinde aşırı yağış nedeniyle Kargıcak deresi üzerinde Ulucan Mahallesi ile Çayiçi mahallesini birbirine bağlayan asma köprü çöktü. Burada yakın bir noktada bulunan iki evi su bastı. Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay, "Akşam saatlerinde yağış başladı. Saat 19.00 sıralarında Kargıcak Deresi üzerinde iki mahalleyi bir birine bağlayan asma köprümüzün orta ayağının sel nedeniyle çökmesi ile köprü çöktü. İlçede iki evi su bastı. Belediye olarak ekiplerimiz görev başında gerekli çalışmaları yapıyorlar. Şu an için korkulacak bir şey yok" dedi.

DERE TAŞTI

Köyceğiz İlçesi Toparlar Beldesi'nde ise Karadere aşırı yağış nedeniyle taşarken, bölgeye yakın üç evde su baskını yaşandı. İlk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadığı bölgede ekipler çalışma başlattı. Toparlar Belediye Başkanı Kamil Ceylan, "Çalışma başlattık. Allahtan can ve mal kaybımız yok. Belediyede bir kriz masası kurduk şu an için yağış kesildi. Her ihtimale karşı bölgede bazı evleri boşalttık" dedi. 

Cihan KAYA / ORTACA (Muğla), () CK(KÖ/SSA)