ADANA'da 29 yaşındaki Harun D., motosikletle takip ettiği 25 yaşındaki S.Y. adlı kadını elle taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.
Olay, merkez Yüreğir İlçesi'nin Sinanpaşa Mahallesi'nde saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Bir gıda firmasının market stant elemanı olarak çalışan S.Y., işe gitmek için evden çıktı. Harun D. Orhan Kemal Bulvarı'nda yürüyerek Seyhan İlçesi'ne giden S.Y.'yi  motosikleti ile takip etmeye başladı. Bir süre sonra ağaçlık alana giren S.Y.'nin arkasından yaklaşan saldırgan, iddiaya göre genç kızı eli ile taciz etti. Harun D., genç kızın bağırması üzerine kaçtı. S.Y.'nin çığlıklarını duyan Adana Demirspor Tesisleri'nde görevli güvenlik elemanları S.Y.'yi sakinleştirmeye çalıştı. Genç kızın ihbarı üzerine sevk edilen polis, saldırganın eşkal bilgilerini öğrenip çevrede araştırma yapmaya başladı. Polis, Harun D.'yi kısa sürede yakaladı. Harun D., Akıncılar Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. Gözaltına alınan şüphelinin ailesi olayı öğrenip karakola geldi. Karakolda, çocuklarının taciz zanlısı olarak gözaltına alındığını öğrenen yakınları şoke oldu.
S.K. polis merkezinde şüpheliden şikayetçi oldu. Yapılan araştırmada, Harun D.'nin daha önce de 3 ayrı cinsel taciz ve elle sarkıntılık şikayetinde verilen eşkale benzediğini belirleyen polis, olayların mağdurlarını teşhis için karakola çağırdı.

FOTOĞRAFLI