BURSA’nın Orhangazi İlçesi’nde, ehliyetsiz sürücünün kullandığı kamyonete yönetimindeki motosikletle arkadan çarpan 52 yaşındaki Şaban Şen yaralandı. Kısa süre sonra kaza yerindeki durakta yolcu indirmek için duran minibüsteki kızı 21 yaşındaki Merve Şen devrilen motosikletin babasına ait olduğunu görünce şok oldu. Gözyaşlarına boğulan genç kız hastaneye koştu.
Kaza, Yalova-Bursa karayolu Çeltikçi Mahallesi girişinde meydana geldi. Çiftçilik ve balıkçılık yapan Şaban Şen yönetimindeki 16 VP 226 plakalı motosikleti ile Gemlik'in Asayiş Mahallesi’ne gitmek üzere Orhangazi’deki evinden yola çıktı. Şaban Şen, Çeltikçi Mahallesi yakınlarına geldiği sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle önünde giden 19 yaşındaki Mahsun Yelegen yönetimindeki 16 ZL 745 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Şaban Şen, kaskı takılı olmasına rağmen motosikleti ile birlikte savrulacak yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sevk edilen 112 ekibi başından yaralanan Şaban Şen'e ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Şen, ardından da Orhangazi Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.
BABASININ MOTOSİKLETİNİ GÖRDÜ
Kazanın olduğu dakikalarda Orhangazi terminalinden Gedelek Mahallesi yönüne giden  minibüs, Çeltikçi Mahallesi Kavşağı'nda yolcu indirmek için durdu. Minibüsteki Merve Şen yol kenarında devrilen motosikleti görünce yanındaki yolcuya plakasını sordu. Kaza yapan motosikletin babasına ait olduğunu öğrenen Merve Şen, minibüsten inerek güvenlik güçlerinden bilgi almaya çalıştı. Tesadüf eseri gördüğü kazayı yapan kişinin babası olduğunu öğrenince gözyaşlarını tutamayan Merve Şen’i çevredekiler sakinleştirmeye çalıştı. Babasının kask ve eldivenlerindeki kanı görünce korkusu daha da artan Şen, gelen yakınları tarafından babasının tedavi gördüğü Orhangazi Devlet Hastanesi’ne götürüldü.
Kaza sonrasında Orhangazi Jandarma Komutanlığı ve Bölge Trafik ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Bu sırada Şaban Şen’in çarptığı kamyonetin sürücüsünün ehliyetsiz olduğu belirlendi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HB(FK/İD) (FOTOĞRAFLI)