KONYA'da park halindeki motosikletin kilidini kırarak çalmaya kalkışan şüphelilerden biri polis ve vatandaşların kovalamacası sonucu yakalandı. Polis ve vatandaşlar diğer şüpheliyi yakalamak için her yeri aradı ancak bulamadı.
Olay, saat 02.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Işıklar Mahallesi Yeğenoğlu Caddesi üzerinde meydana geldi. Bir apartmanın önünde park halinde bulunan Süleyman Oflaz'a ait motosikletin kilidininin iki kişi tarafından taşla kırıldığını gören vatandaşlar duruma müdahale etti. Şüpheliler kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sivil ve resmi polis ekibi sevk edildi. Şüphelilerden 23 yaşındaki Uğur A. yaşanan kovalamaca sonucu polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Ekipler diğer şüpheli Hüseyin Ö.'yü yakalamak için mahallede arama başlattı. Şüphelinin saklanabileceği ağaç altları, bodrum katları ve bahçeler didik didik arandı. Vatandaşların da destek verdiği aramalarda Hüseyin Ö. bulunamadı. 
Yakalanan Uğur A., sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kaçan Hüseyin Ö'nün yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

FOTOĞRAFLI