BURSA’nın Orhangazi İlçesi’nde iki kişinin üzerinde bulunduğu motorsiklet seyir halinde bulunan servis minibüsüne çarptı. Kazada motorsiklet üzerinde bulunan sürücü Güray Ertan (39) ve arkadaşı Orhan Aksu (32) hayatını kaybetti.

Kaza Orhangazi ilçesi Göl yolu üzerinde saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Bir otomotiv fabrikasında çalışan Güray Ertan 16 VL 974 plakalı motorsikletiyle arkadaşı Orhan Aksu ile birlikte İznik Gölü Piknik alanına gitti. Burada bulunan Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübüne ait poligonda eğitim atışı yapan ikili daha sonra yine motorsiklete binerek Orhangazi’ye gitmek için yola çıktı. Güray Ertan, kullandığı motosikletin direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı yönden gelen Cüneyt Vardar (40) idaresindeki 16 VU 245 plakalı servis minibüsüne çarptı. Kazada evli ve iki çocuk babası Güray Ertan olay yerinde, evli iki çocuk babası Orhan Aksu ise ambulansla kaldırıldığı Orhangazi Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Servis minibüsü sürücüsü Cüneyt Vardar ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, kaza sonrası hastaneye gelen Güray Ertan ve Okan Aksu’nun yakınları sinir krizleri geçirirdi.