KONYA'da kontrolden çıkan otomobilin bir evin bahçe duvarına çarpması sonucu mobilyacılık yapan ortaklardan 46 yaşındaki Haydar Öztürk öldü, 31 yaşındaki Eyüp Bülüç de ağır yaralandı. Bülüç'ün hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.
Kaza, bugün saat 03.30 sıralarında merkez Karatay İlçesi Aslanlıkışla Caddesi'nde meydana geldi. Sürücüsü belirlenemeyen 06 ZTE 70 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp Enver Engin'e ait evin bahçe duvarına çarptı. Çarpmanın şiddetiyle araçta bulunan mobilyacılık yapan ortaklardan Eyüp Bülüç ve Haydar Öztürk yola fırladı. Kazayı fark eden çevredekiler 112 Acil Servis'e haber verdi.
Yaralılardan Öztürk, sağlık görevlilerinin tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Ağır yaralı Bülüç de Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bülüç'ün hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.
Polis, aracın sürücüsünü belirlemek için çalışma başlatırken görgü tanıkları hafif yaralı bir kişinin araçtan inip kaçtığını öne sürdü.
'DEPREM OLDU SANDIM'
Evinin bahçe duvarına otomobilin çarpması sonucu deprem olduğunu sandığını ifade eden Enver Engin, "Birden çok kuvvetli bir ses geldi. Deprem oldu zannedip dışarı çıktık. Çıktığımda iki kişi yerde yatıyordu. Biri burada öldü. Diğeri ise hastaneye kaldırıldı" dedi.