DEMİRCİ (Manisa), () - MANİSA'nın Demirci İlçesi'nde 27 yaşındaki Ümit Altın, koyunlarını yıkamak için girdiği gölette boğularak yaşamını yitirdi. Altın'ın cesedi gölette aranırken, 5 yaşındaki oğlu Enver Altın'ın bir taşın üzerinde çömelip, elleri çenesinde endişe içinde beklemesi yürekleri dağladı.
Evli üç çocuk babası Ümit Altın, dün saat 10.00 sıralarında, arkadaşı Ramazan Bilgin ile sürüsünü otlatmak için Minnetler Mahallesi, Söğütlü Yayla Mevkisi'ne gitti. Buradaki gölete geldiklerinde Altın, koyunlarını yıkamaya başladı. Bira ara dengesini kaybederek, gölete düşen Altın, suda kayboldu. Arkadaşı Bilgin, durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma, Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerinden yardım istedi. Gölette yapılan 2 saatlik arama sonucunda kıyından 3 metre uzakta Altın'ın balçığa saplanmış cesedi bulundu.
Arama kurtarma çalışmaları sırasında Ümit Altın'ın oğlu Enver'in göletin kenarındaki bir taşın üzerine çömelip, elleri çenesinde endişeli bir şekilde çalışmaları izlemesi yürekleri dağladı. Dalgıçların Altın'ın cesedini sudan çıkardığı sırada, yakınları gözyaşlarına boğuldu. Altın'ın cesedi jandarma ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Simav Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Jandarma, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

FOTOĞRAFLI