KONYA'da minibüsün ile çarpışan otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı. Kazayı görerek yardıma gelen bir vatandaşın olayı görüntüleyen kameramanlara dönerek "Cezaevindekilere selam olsun" demesi ise dikkat çekti.

Kaza, saat 22.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Ankara Caddesi Şehitlik Karşısında meydana geldi. 06 BY 4851 plakalı otomobili ile sol şeritte seyir halinde olan 23 yaşındaki Recep Dığnak iddiaya göre başka bir otomobilin kendisini sıkıştırması sonucu direksiyonu sağa kırdı. Dığnak, sağ şeritten seyir halinde olan 33 yaşıdaki İsa İnanır idaresindeki 42 LY 540 plakalı minibüse çarptı. Kaza sonrası minibüste yaralanan olmazken otomobilde bulunan Celil Tekeli (21), Ebubekir Karakülah (16) ve Recep Büyük yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobilin arka kısmında oturan ve bacakları koltuk arasına sıkışan Recep Büyük sağlık ekipleri tarafından araçtan çıkartılarak ambulansa alındı. Kent merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kazayı görerek yardıma gelen ve hapishanede yakınlarının bulunduğunu belirten bir kişi olayı görüntüleyen kameralara dönerek, "Cezaevindekilere selam olsun" demesi dikkat çekti.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI