Kadıköy'de kontrolden çıkan yolcu minibüsü önce bariyerleri aştı ardından bir ağacı söküp banka şubesine çarparak durabildi. Minibüste bulunan yolculardan biri ağır 4 kişi yaralandı.
Pendik-Kadıköy hattında çalışan 34 M 1045 plakalı yolcu minibüsü saat 13.30 sıralarında Kadıköy Evlendirme Dairesi önüne geldiğinde kontrolden çıktı. İçi yolcu dolu olan minibüs önce bariyerleri aştı, ardından bir ağacı deviren minibüs bir banka şubesine çarparak durdu. Minibüsün ön kısmı büyük hasar görürken yolculardan 4'ü yaralandı. Yaralananlardan birisinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Minibüsün çarptığı banka şubesindede maddi hasar oluşurken, kazayı yara almadan atlatan minibüs şoförü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kaza sırasında minibüste bulunan yolculardan Hüseyin Özer, "Erenköy'den bindip Göztepe'ye geldiğimde uyumuşum. Birden gürültü oldu bir baktım bariyerleri aşıp bankaya girdi. Ayağımda biraz ağrı var" diye konuştu. Başka bir görgü tanığı da, "Otobüsteydim çok süratliydi, öğle tatili olduğu için fazla birşey olmadı" dedi.
Banka şubesine çarpan minibüs çekiciye yüklenerek otoparka götürülürken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. (FOTOĞRAF)