BAĞCILAR’da silah tehdidi ile girdikleri evde bulunan 5 kadının para, kredi kartı ve cep telefonlarını gasp eden iki kişi polis tarafından yakalandı. Şüphelilerle birlikte kuru sıkı tabanca, gasp edilen müştekilerin kimlik kartları ve 12 cep telefonu ele geçirildi.



Bağcılarda’da geçtiğimiz hafta içinde sözde üst kat komşusunun ismini sormak için bir evin kapısını çalan 2 şüpheli zorla içeri girerek evde bulunan biri yabancı uyruklu 5 kadını rehin aldı. Silah tehdidi ile kadınları yere yatıran şüpheliler evde bulunan cep telefonu, para, kredi kartlarını aldıktan sonra hızla olay yerinden kaçtı.



Polis tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis önce A.G. isimli şüpheliyi gözaltına aldı. Olaya karıştığı tespit edilen S.M.’de ertesi gün yakalandı. Şüphelilerle birlikte 1 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet el feneri, müştekilere ait 4 adet nüfus cüzdanı, 2 kredi kartı, 5 adet bayan kol çantası, para cüzdanları, 12 adet cep telefonu, çok sayıda sim kart, 2 adet bayan saati, 1 adet pasaport ele geçirildi. Poliste işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen şüpheliler A.G. ve S.M. tutuklanarak cezaevine gönderildi. AA (ET) (FOTOĞRAF)