ESKİŞEHİR'de Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi binasının mescidinde tabanca ile vurularak öldürülen TIR şoförü 35 yaşındaki Cem Sarıkan toprağa verildi.
75'inci Yıl Mahallesi'ndeki Eskişehir Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nde dün meydana gelen olayda, evli 2 çocuk babası Cem Sarıkan, akşam namazını kılmak için mescide giren kamyon şoförleri tarafından ölü olarak bulundu. Vücudunda kurşun izleri olan ve yanında 3 adet boş tabanca mermisi kovanı da bulunan Sarıkan'ın cesedi kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi morgunda yapılan otopsinin ardından bugün yakanlarına teslim edildi. 
Eşinin 7 aylık hamile olduğu belirtilen Cem Sarıkan'ın cenazesi Yenidoğan Mahallesi'ndeki Havacılar Camii'ne götürülerek tören düzenlendi. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Cem Sarıkan, götürüldüğü Büyükşehir Belediye Asri Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi.
Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Cem Sarıkan'ın öldürülmesi olayı ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü, motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'ndeki güvenlik kamerası görüntülerinin tek tek incelendiğini belirtti. Sarıkan'ın yakınları olayın alacak verecek meselesinden kaynaklanmış olabileceğini söyledi. KA,HT(EK/AK) (FOTOĞRAFLI)