MERSİN'in merkez Yenişehir İlçesi'nde 'Deniz' adını kullanan transseksüel, 3 kişinin sopalı ve döner bıçaklı saldırısına uğradı. Başına ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbelerle yaralanan ve sol bacağı kırılan Deniz, götürüldüğü hastanede tedavi altına alındı.
Olay, geçen pazartesi günü akşam saatlerinde meydana geldi. 'Deniz' adını kullanan transseksüel, evinden çıkıp sokakta yürüdüğü sırada iddiaya göre Pozcu semtinde ellerinde sopalar ve döner bıçakları olan 3 kişinin saldırısına uğradı. "Sizleri burada istemiyoruz, defolun gidin buradan" diye bağıran saldırganlar, ellerindeki sopalar ve döner bıçaklarıyla yaraladıkları Deniz, daha sonra yoldan geçen bir aracın önüne attı. Çevredekilerin çağırdığı ambulansla Toros Devlet Hastanesi'ne götürülen Deniz'in saldırıda başında döner bıçağı darbeleri nedeniyle kesikler olduğu, sol bacağının da çeşitli yerlerinden kırıldığı tespit edildi.
'KİMSE YARDIM ETMEDİ'
Toros Devlet Hastanesi'ndeki tedavisi devam eden Deniz, "Olay yerinde ben darp edilirken kimse yardım etmedi. Olayın meydana geldiği yerdeki kamera kayıtlarının incelenmesini istiyorum" dedi.
Polis, Deniz'e saldıranları yakalamak çalışma başlattı.