İbrahim MAŞE- Mustafa İNSAN/MERSİN, () - MERSİN'de görev yaptığı motosikletiyle TIR'ın altında kalarak ağır yaralanan ve 3 gündür tedavi gördüğü hastanede kurtarılamayan 41 yaşındaki polis memuru Şahin Sevilmiş için İl Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.
Mersin Devlet Hastanesi morgundan alınan Şahin Sevilmiş'in cenazesi Muğdat Camii'ne götürüldü. Cenaze, burada kılınan namazn ardından, tören için Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Törene Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Nesih Özmen, şehit polisin ailesi, yakınları ve mesai arkadaşları katıldı.
Tören boyunca ağlayarak ayakta zor duran Bircan Sevilmiş'in koluna giren şehit polisin kadın mesai arkadaşları, acılı eşi yalnız bırakmadı. Şehit polis memuru Sevilmiş'in kızı Kübra'ya sarılan bir polis memuru, küçük kız ile birlikte gözyaşlarına boğuldu.
Törende konuşan Emniyet Müdürü Bahar, Sevilmiş'in başarılı bir polis olduğunu ifade ederek, "Böylesine çalışkan, mesleğini çok seven, mesleğ, ailesi, vatan, bayrağına sadakatle bağlı, kendisinde daha uzun yıllar faydalı hizmetler beklediğimiz bir kardeşimizi, erken yaşta ve ani şekilde kaybetmek ailesini ve hepimizi derinden üzmüştür. Şehidimizin ailesi bizim emanetimizdir " diye konuştu.
İl Müftüsü Ali Melek'in okuduğu duanın ardından meslektaşları tarafından omuzlara alınan polis memuru Şahin Sevilmiş'in cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Iğdır'a gönderildi.

İM(OA/İD) (FOTOĞRAFLI)