MERSİN'de bir restoranda gaz sıkışması sonucu meydana gelen patlama korku yarattı. Patlamanın sabaha doğru olması olası faciayı önlerken çok sayıda ev, işyeri ve aracın camları kırıldı.
Patlama, saat 03.30 sıralarında merkez Akdeniz İlçesi'ne bağlı Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde meydana geldi. Suriyeli sığınmacının işlettiği 'Arvin Resteurant'ta sabaha karşı büyük bir gürültüyle patlama meydana geldi. Patlama sesi üzerine yataklarından fırlayanlar sokağa indi. Savaş alanına dönen sokağı görenler korkuya kapılırken bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri olası ikinci bir patlamayı göz önüne alarak bölgeyi kapattı. Bomba imha uzmanları yaptıkları incelemede patlamanın restorantaki tüplerden sızan gazın sıkışması sonucu meydana geldiğini belirledi.
Patlamanın sabaha karşı olması olası bir faciayı önlerken, çevrede bulunan çok sayıda ev, işyeri ve aracın camları kırıldı. Patlama sırasında evinde bulunan bir kişi kırılan camlar nedeniyle hafif yaralandı. Soruşturma devam ediyor.

Mİ(SÜ/İD) (FOTOĞRAFLI)