KONYA'da merdivenden düştüğü iddiasıyla ailesi tarafından bilinci kapalı götürüldüğü hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi altında tutulan 15 yaşındaki Burçin S.'nin ağabeyi 18 yaşındaki V.S. tarafından oklava ile dövüldüğü ortaya çıktı. Jandarma tarafından gözaltına alınan ve suçunu itiraf eden V.S. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 
Bozkır İlçesi Hamzalar Beldesi'nde oturan 15 yaşındaki Burçin S., 12 gün önce ailesi tarafından çanak anteni tamir etmek için çıktığı çatıdaki merdivenden inerken düşerek yaralandığı iddiasıyla Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirildi. Bilinci kapalı olan Burçin S., yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, beyin cerrahi ünitesinde yatan ve hayati tehlikesi bulunan Burçin S'nin yaralanmasıyla ilgili soruşturma başlattı. Başında ve vücudunun çeşitli yerlerinde darp izinin olması ve ailesinin de çelişkili ifadeler vermesi üzerine soruşturma derinleştirildi. Jandarma ekipleri yapılan araştırma sonrası Burçin S.'nin ağabeyi V.S.'nin olay günü kavga ettiği kardeşinin başına oklava ile vurduğunu tespit etti. Gözaltına alınan V.S'nin jandarmaya "Şakalaşırken oklavayla başına vurdum" diye  ifade verdiği belirtildi. Olayda kullanılan oklava ise evdeki buzdolabında bulundu.
Jandarmadaki ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen V.S.'nin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Hastanede tedavisi devam eden Burçin.S'nin ise hayati tehlikesinin sürdürülüyor.