MECİDİYEKÖY’de sabah işe giden bir kadını önce sözle ve elle taciz eden ardından yerde sürükleyerek bir apartmanın içinde sokup tecavüz etmeye çalışan şüpheli F.B. (28) polis tarafından yakalandı. Şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Mecidiyeköy’de 16 Ocak 2013 tarihinde sabah meydana gelen olayda işe gitmek için evinden çıkan kadın, bir sapığın saldırısına uğradı. Bir süre kadını takip ettiği öğrenilen şüpheli, kadına önce sözle ardından elle tacizde bulunmaya başladı. Kadının bağırması üzerine elinle ağzını kapatan şüpheli onu yerde sürükleyerek yakındaki apartmanın içinde soktu. Burada da tacizi sürdüren ve kadına tecavüz etmeye çalışan şüpheli, gürültüyü duyan apartman sakinlerinin dışarı çıkması üzerine amacına ulaşamadan kaçtı.

Mağdur kadının polise başvurmasıyla ortaya çıkan olay üzerine polis alarma geçti. Gözyaşları içinde ifade veren mağdur kadın "Bir süre beni takip etti. Adımlarımı hızlandırınca hızlanıp önce sözlü tacizde bulundu. Ardından elle tacize başladı. Ona çantamla vurmaya başlayıp bağırınca beni sürükleyip bir apartmana soktu. Orada üzerimdeki çıkarmaya çalışırken apartman sakinleri gelince bırakıp kaçtı" dedi. Önce kadının verdiği eşkâl bilgileriyle robot resim çizildi. Bu resim ve eşkâl bilgileri bölgede devriye gezen tüm polis ekiplerine dağıtıldı. 5 gün sonra çalışma sonucunu verdi. Sokakta yürüyen şüpheli F.B. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen şüpheli mağdur kadın tarafından 6 kişi içinden teşhis edildi. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarılan F.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.