MUĞLA’nın Marmaris İlçesi’nde, alkollü sürücünün kullandığı otomobil, bir apartmanın zemin katındaki dairenin oturma odası duvarına çarptı. Şans eseri yaralana olmazken, evin duvarında yıkılıp camı kırıldı, otomobolin ön tarafında hasar oluştu.
Bir dondurma firmasında şoför olarak çalışan Fatih Ocak (36), alkollü olarak kullandığı otomobiliyle ortalığı savaş alanına çevirdi. Bir restoranda saat 00.30’a kadar eğlenen Ocak, Tepe Mahallesi’ndeki otoparka bıraktığı 35 DGA 58 plakalı otomobilininin direksiyonuna geçerek, evine gitmek üzere yola çıktı. 50 metre sonra direksiyon hakimiyetini kaybeden Ocak, önce kaldırıma ardından da üç katlı bir apartmanın zemin katındaki dairenin duvarına çarptı. Şans eseri yaralanan olmazken, çarpmanın şiddetiyle evin oturma odasının duvarı yıkılıp, camları kırıldı. Otomobilin ön tarafında da maddi hasar meydana geldi.
Gürültüyle yatağından fırlayan ev sahibinin haber vermesi üzerine gelen polis ekipleri, 105 promil alkollü olan Ocak’ı gözaltına alıp, ehliyetine el koydu. Evde hasar tespiti yapan polis, soruşturma başlattı.