TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi’nde girdiği marketten içki ve sigara çalarken güvenlik kameralarınca görüntülenen Aziz. Ö., üzerindeki yırtık monttan yola çıkan polis ekiplerince olaydan yarım saat sonra yakalandı.
Olay, bugün sabah erken saatlerde Kazimiye Mahallesi üzerinde bulunan bir markette meydana geldi. Marketin kapısının penceserisndeki parmaklıkları demir makasıyla kesen Aziz Ö., işyerine girerek içeride bulunan sigara ve içkileri toplayıp kaçtı. Bir süre sonra markete gelen işyeri sahibi M.A. durumu fark ederek, polise haber verdi. Gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, işyerinin güvenlik kamerasındaki görüntüleri inceledi. Üzerinde yırtık mont olduğu görülen şüphelinin, 'hırsızlık' suçundan sabıkalı Aziz. Ö. olduğu tespit edildi. Olaydan yaklaşık 30 dakika sonra polisler Omurtak Caddesi üzerinde bulunan mezarlık önünde yırtık montlu Aziz Ö.'yü yakalarayar gözaltına aldı.
Cumhuriyet Polis Merkezi’ne götürülen Aziz Ö. ifadesinde hırsızlık olayını gerçekleştirdiğini itiraf ederek, çaldığı içki ve sigaraları mezarlığa sakladığını söyledi. Polis, çalınan malzemeleri Aziz Ö.’nün gösterdiği yerde bulunarak sahibine teslim etti.
ASKER FİRARİSİ ÇIKTI
Asker firarisi olduğu ortaya çıkan Aziz Ö.’nün polis merkezindeki işlemlerinin ardından askeri yetkililere teslim edildi. Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.

MY(LK/SS) (FOTOĞRAFLI)