MARDİN, () - MARDİN'de Ak Parti'nin merkez Artuklu İlçesi Belediye Başkan adayı Serdal Dal'ın seçim bürosuna dün gece kimliği belirsiz kişiler tarafandan taşlı ve sopalı saldırı düzenlendi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün miting düzenleyeceği Mardin'de Ak Parti'nin merkez Artuklu İlçesi Belediye Başkan adayı Serdal Dal'ın Yeniyol Caddesi üzerinde bulunan seçim bürosu, dün gece kimliği belirsiz kişilerin taşlı ve sopalı saldırısına uğradı. Kimsenin bulunmadığı sırada yapılan saldırıda büronun camları kırılırken, kepenkleri hasar gördü. Saldırının ardından olay yerine gelen polis ekipleri geniş çaplı incelemede bulundu. Polis, daha önce de taşlı saldırıya uğrayan büroya saldıranları yakalamak için başlattığı çalışmayı sürdürüyor.
AK Parti Artuklu Belediye Başkan adayı Serdal Yay, "Başbakanımızın gelişi öncesi kaybettiklerini hazmedemeyenler bir kez daha seçim büromuza saldırdılar. Bu saldırılar halkımızın iradesine yapılan bir saldırıdır. Bizler seçimlere bir bayrak yarışı gözü ile bakıyoruz. Kim Mardin'e, kim Artuklu'ya daha çok hizmet yapar gözü ile bakıyoruz. Yaşanan bu olay bizi üzdü. Halkımız da bu olayın şahididir. Bu saldırı bize değil halkın iradesine yapılan bir saldırı olarak görüyoruz" dedi.

NG(GG/AAA)(FOTOĞRAFLI)