Ramazan ALMAÇAYIR/İSTANBUL,() MALTEPE'de biri silahlı 5 kişi Küçükyalı Sanayi Sitesi'nde bir işyerine baskın yaptı. İçeri giren eli silahlı kişi dükkan sahibini bacağından vurdu. Çıkan arbede sırasında dükkan sahibi de saldırganın elinden aldığı silahla, saldırganı ve dışarıdaki arkadaşlarından birini yaraladı. Dükkandaki saldırgan hayatını kaybederken, dışarıdaki grup yaralı arkadaşlarını alarak geldikleri araçla kaçtı.

Maltepe'de Küçükyalı Sanayi Sitesi'ne gelen biri silahlı 5 kişi, bir dükkana baskın yaptı. İddiaya göre, elinde silahla içeri giren bir kişi ile dükkan sahibi arasında arbede çıktı. Saldırgan dükkan sahibini bacağından vurarak yaraladı. Bu sırada dükkan sahibi saldırganı elinden aldığı silahla yaraladı. İşyeri sahibi dışarıdan bekleyen gruptan bir kişiyi daha yaraladı. İşyerine baskına gelenler yaralı arkadaşlarını da alıp, içerideki arkadaşlarını bırakarak geldikleri otomobille olay yerinden kaçtı.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevkedildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede baskın için geldiği işyerinde kendi silahından çıkan kurşunla vurulan kişinin hayatını kaybettiği tespit edildi. Sanayi sitesinde bulunan vatandaşlar büyük panik yaşarken, bir kişi olayla ilgili olarak, "Dükkana silahla baskın yapmışlar, işyeri sahibini yaralamışlar. İşyeri sahibi ellerindeki silahı alıp vurmuş" diye konuştu.
Polis, baskının nedenini araştırırken, kaçan zanlıların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

RA (FOTOĞRAF)