BURSA’da çalıştığı matbaada meydana gelen iş kazası sonucu sağ elinin 4 parmağı kopan ve parmakları dikilmesi için ameliyatla karın boşluğuna yerleştirilen 23 yaşındaki Ali Temiz kurtarılamadı.
Merkez Osmangazi ilçesi Alemdar Mahallesi’nde oturan Ali Temiz, akrabasına ait matbaada çalışırken geçen ay sağ elini matbaa makinesine kaptırınca 4 parmağı koptu. Ambulans ile kaldırıldığı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ameliyata alınan ve kopan parmakları daha sonra eline nakledilmek üzere karnına konulan Ali Temiz, tedavisinin ardından taburcu edildi. 
Uludağ Üniversitesi’ne kontrole giden Ali Temiz, muayene olduktan sonra önümüzdeki aylarda evlenmeyi düşündüğü nişanlısıyla birlikte Yunuseli Mahallesi’ndeki akrabalarının evine ziyarete gitti. Ali Temiz, burada namaz kılarken fenalaşınca Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Ali Temiz'in ölümünü 'Şüpheli' bulan Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı. Ali Temiz’in cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.