Ramazan ALMAÇAYIR/İSTANBUL, () BEYKOZ'da  27 yaşındaki Selçuk Y. otomobilinin içinde pompalı tüfekle intihar etti. Olayın nedenini belirlemeye yönelik polis soruşturması başlatılırken genç adamın olaydan önce sokakta oturan H.A adlı kadını telefonla aradığı, "sana bir ses dinleteceğim" dedikten sonra da tetiği çektiği iddia edildi.

SİLAH SESİ DUYULDU
İncirköy Ekşi sokak 13 numaralı binanın önündeki olay saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Selçuk Y (27), 34 BR 2157 plakalı aracıyla, söz konusu sokağa geldi. H.A adlı kadının yaşadığı evin önüne park edilen otomobilden bir el silah sesi duyuldu. Silah sesinin duyulduğu otomobile yaklaşanlar Selçuk Y.'yi direksiyonun başında kanlar içinde gördü.

YAŞAMINI KAYBETTİ
Polis ve sağlık ekiplerine haber verildi ancak genç adamın hayatını kaybettiği belirlendi. Selçuk Y.'nin elindeki pompalı tüfeği göğsüne dayayıp yaşamına son verdiği anlaşıldı.

TELEFON ETTİ İDDİASI
İddiaya göre Selçuk Y.'nin otomobilini önüne park ettiği evde yaşayan H.A adlı kadın, olaydan sonra çevresindekilere Selçuk Y.'nin onu telefonla aradığını ve "sana bir ses dinleteceğim" dediğini, dışarı çıktığı sırada silahın patladığını söyledi.

CESET ADLİ TIP KURUMUNA GÖTÜRÜLDÜ
Olay Yeri İnceleme ekipleri otomobilde ve olayda kullanılan pompalı tüfekte inceleme yaptı. Mahalle sakinleri olayın şokunu yaşarken yapılan incelemelerin ardından Selçuk Y.'nin cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Hayatını kaybeden Selçuk Y. ve H.A'nın ayrı kişilerle evli oldukları öğrenildi.

(FOTOĞRAF)